Greet Onkelinx Advocaat
 
 

Disclaimer

De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Er mag niets van gekopieerd en/of aan veranderd worden zonder toestemming vooraf van Advocaat Greet Onkelinx. Toestemming kan worden verleend aan niet-commerciƫle doeleinden met volledige bronvermelding. Advocaat Greet Onkelinx zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar geeft terzake geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Advocaat Greet Onkelinx aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.greetonkelinx-advocaat.be of het afgaan van informatie die op de site wordt verstrekt. Alle gegevens die u stuurt naar www.greetonkelinx-advocaat.be juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

Links

Bepaalde links in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij Advocaat Greet Onkelinx geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker en betekent niet dat Advocaat Greet Onkelinx de site en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt.

 

Contact

Hoofdkantoor
Advocaat Greet Onkelinx
Prins Albertlaan 27
3800 Sint-Truiden

T  +32 (0) 11 88 00 16
G  +32 (0) 486 36 01 34
E  kantoor@greetonkelinx-advocaat.be
W  www.greetonkelinx-advocaat.be

Bijkantoor
Winkelstraat 51
3720 Kortessem

T  +32 (0) 11 88 00 16
G  +32 (0) 486 23 51 83
E  kantoor@tomthijsen-advocaat.be
W  www.tomthijsen-advocaat.be
 
Copyright 2010  | Greet Onkelinx Advocaat  | Contact  | Algemene Voorwaarden  | Disclaimer  | Officiele Informatie  | Website Empriva Multimedia Solutions